ទទួលទាន ពោតស្ងោរ ដើម្បីលាង ជាតិពុល

ក្រុមអ្នកពិសោធ ពីសាកល វិទ្យាល័យ គ័រណេល របស់អាមេរិក បានបង្ហាញពី លទ្ធផលនៃ ការពិសោធ ថា ពោតស្ងោរ អាចលាង ជាតិពុល នៅក្នុងរាងកាយ បានច្រើនបំផុត ។

ក្រុមអ្នកពិសោធ បាននាំយក ពោតផ្អែម ចំនួន ៣ ផ្លែ ដាក់ស្ងោរក្នុង សីតុណ្ហភាព ១១៥ អង្សាសេលស៊ីស តែប៉ុណ្ណោះ ។ គេបានជ្រើសរើស រយៈពេលស្ងោរ ខុសៗពីគ្នាគឺ ១០-២៥ និង ៥០ នាទី ទៅតាមលំដាប់ ។ លទ្ធផលដែលគេ ទទួលគឺ សារជាតិ ដែលអាច លាងជម្រះ ជាតិពុល បានកើនឡើងពី ២២, ៤៤ និង ៥៣ ភាគរយ ។ ពោតផ្អែម ដែលគេស្ងោរ ឬអាំង នៅពេលវាក្តៅ កាន់តែខ្លាំង វានឹងបញ្ចេញ សារជាតិម៉្យាង ដែលគេឱ្យឈ្មោះថា អាស៊ីដហ្វេរុលិក ដែលសារជាតិនេះ មានប្រយោជន៍ សម្រាប់រាងកាយ ៕ សរសេរដោយ ភ្នំពេញដេលីញូវ

Related Post

ហេតុអ្វីយិនស៊ិន ជាកំពូលឱសថបុរាណ

ទឹកមៀនទប់ស្កាត់រោគ

ស្រ្តីគួរតែញ៉ាំទឹកឃ្មុំ ពេលមករដូវ

វិធីទទួលទាន យ៉ិនស៊ីន​ អោយមាន ប្រសិទ្ធភាព

 

 

Leave a comment